Wednesday 11 September 2013

Ati-Atihan Festival, Flag of the Philippines

Sender: teleclem, Sent on: 22 Aug, 2013, Received on: 10 Sep, 2013, Travel time: 19 days

2 comments:

  1. Ankara'dan selamlar!

    You've really got a great blog here! I found it from Glenn's blog - Glenn in Alberta, Canada - I wanted to send him a new card today, so I was checking his Turkish cards, and I saw the post he made with the flag card that you sent him, and I found your blog from there!

    Ankara'daki kartpostlar oldukça pahalı yaaa, İstanbul'da kartpostları toptan olarak (yani 'bulk/wholesale'??) almayı kesinlikle tercih ederim, ama bugünlerde İstanbul'a gitmek için pek az firsatımız var. Ankara'da şimdi bir tane kartpostal = 1 TL, o şimdi bana normal gibi geliyor, yani alışkan gibi, ama gerçekten pahalı/acayip bir fiyat bence...

    If you have other good ideas for buying cards in Turkey, please let me know :) Mesela - over the years I've looked many times at Keskin Color's website and am always hoping they will give the chance to order postcards online in Turkey - they still have not done it! And I don't know any other place to order Turkish cards online - is there, do you know??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merhaba Leslie

      Şimdi hangi dilde cevap vericem bilemedim :) Bende senin ismini aynı şekilde Glenn'in blogunda görmüştüm. Blog'unu da ziyaret etmiştim. Thanks for your compliment by the way. Im trying to do my best.
      1 tl gerçekten çok ama çok pahalıymış burda seninde bildiğin gibi keskin colorda sadece 10 kuruş. Keskin colorun internetten satış yapacağını sanmıyorum ne yazıkki. Teknoloji yüzünden Kartpostal işinden çok fazla gelecek beklemiyorlar. Ama D&R'dan falan online cardbook alabilirsin içinde 20 postcard var hepsi kaliteli. Eğer normal storedan alırsan satış fiyatı 15 TL. Ama internetten daha ucuz 11 TL bilgin olsun.
      http://www.dr.com.tr/Kitap/Cardbook-of-Istanbul/Erdal-Yazici/Foreign-Languages/Travel-Guides-and-Maps/Guide/urunno=0000000263252

      Ben özel kartpostal almak istediğimde Keskin colora gidiyorum. Onun dışında sana önerim PTTnin kendi bastığı ve ücretsiz dağıttığı kartpostlardan alman. Ben en son gidip 200-250 arası kartpostal aldım ücretsiz olarak :)

      Sürekli kart gönderdiğin postaneye bu kartları sor mutlaka. Yok diyebilirler ama depolarında mutlaka kalmıştır ama iş yoğunluğu arasında bakmak istemeyebilirler. Bu senin ikna kabiliyetine kalmış artık :) Gördüğün her postaneye sor zamanın olursa. mutlaka birinde sana yardımcı olucak birisini bulabilirsin.
      Good luck :)

      Delete